voorstellingen

Bosch in bed

Saxofoonkwartet Artvark en dansgezelschap de Stilte brengen in hechte samenwerking een muziektheatervoorstelling waarin de fantasie van Jheronimus Bosch in klank en beeld tot leven komt. Prachtige dans, meeslepende muziek en ongelofelijke gebeurtenissen staan garant voor een zinderende theaterervaring.

Overtreffende trap

Wat duurt eten toch lang. Wat een geklier, wat een rommel, wat een herrie. Af en toe een hapje, weglopen van tafel en dan komt het moment dat de kinderen helemaal zijn verdwenen. Weg, foetsie. Verstopt ergens in huis.

De Kartonbewoners

Maak kennis met De Kartonbewoners! In een decor van karton word je meegezogen in een evolutieverhaal dat het alledaagse en de verbeelding samenbrengt.

Alice

Alice in Wonderland weet al generaties lang te verwonderen. In de versie van de Stilte blijkt Lewis Carroll een heerschap met twijfelachtige bedoelingen.

Vliegende Koe

Spelen is leuk en ernstig tegelijk. Als je er helemaal in opgaat, kan alles. Twee meisjes en een jongen gaan op de vleugels van de verbeelding de strijd aan met elkaar. Wie speelt met wie als je met zijn drie├źn bent?

HiHaHuttenBouwers

Ontdek dans met de allerkleinsten. HiHaHuttenBouwers is een fantasierijk duet in een intieme omgeving.

3x3

We experimenteerden er al uitgebreid mee in het Internationaal Stiltefestival: 3x3. Toen te zien op bijzondere erfgoed locaties en sinds het seizoen 2016/2017 op school!

1-2tjes

Dansduetten op locatie, uitgevoerd op een vloer van 3,50 x 3,50 meter waar het publiek aan drie zijden omheen zit.