nieuws

CKV Festival 2012

Op 23 en 30 oktober bezoeken 1.000 middelbare scholieren de verschillende culturele instellingen in Breda tijdens het CKV Festival 2012. Leerlingen van Scala, Graaf Engelbrecht, Prinsentuin van Cooth en OLV gaan in groepjes op pad om verrast te worden door het rijke culturele aanbod van Breda. Bij De Stilte volgen zij een workshop dans.

Op beide dagen wordt er door de leerlingen gedanst, gerapt, gefotografeerd, geacteerd, gemusiceerd, gefilmd, gekeken, geluisterd en vooral ook genoten van kunst en cultuur in Breda.

Het doel van het CKV Festival is scholieren een overzicht te bieden van wat zij in Breda kunnen ervaren aan kunst en cultuur, om zo inspiratie op te doen voor de rest van het schooljaar om een goede invulling te kunnen geven aan de kunstvakken op school én in hun vrije tijd.

CKV Festival is een initiatief van Cultuurwinkel Breda, dé organisatie voor cultuuronderwijs in Breda voor het basis en voortgezet onderwijs.  Het CKV Festival wordt samen met het voortgezet onderwijs en de culturele instellingen in Breda georganiseerd.

07 apr 2017
14 mrt 2017
1 2 3 4 5 6 7 8 9