nieuws

de Stilte voor het eerst naar Argentinië

Het is definitief! De Stilte gaat in oktober met Vliegende Koe naar Argentinië. Van 1 t/m 5 oktober vindt het in Zuid-Amerika toonaangevende Festival Internacional de Teatro para Niños y Jóvenes plaats, dat is gespecialiseerd in werk voor jeugd en jongeren. Vliegende Koe is tijdens het festival 4 keer te zien. Daarnaast gaan we nog een aantal workshops verzorgen en laten we 1-2tjes (mini-voorstellingen van 10 minuten) zien op bijzondere locaties!

Tijdens het festival is de provincie Córdoba vijf dagen lang de thuisbasis van (inter)nationale gezelschappen, kunstenaars, ontwerpers, artiesten en festivaldirecteuren uit omringende landen. Het festival presenteert een gevarieerd aanbod van jeugdpodiumkunsten, waaronder theater, dans, circus, muziektheater, poppenspel en objectentheater voor baby’s, peuters, jeugd, jongeren en families. Producties die esthetiek hoog in het vaandel hebben staan en op een vernieuwende manier communiceren met een publiek van kinderen. Het festival richt zich niet enkel op reguliere theatervoorstellingen. Er worden ook activiteiten ondernomen op alternatieve locaties zoals: scholen, pleinen, op straat, in culturele centra en in penitentiaire inrichtingen.

Onze grote dank gaat uit naar de Nederlandse Ambassade in Buenos Aires, met wiens ondersteuning deze nieuwe telg aan ons internationale tourschema werkelijkheid wordt. 

07 apr 2017
14 mrt 2017
1 2 3 4 5 6 7 8 9