nieuws

Help mee theaterspektakel Cultuurnacht mogelijk te maken!

Op 25 januari 2013 is de multidisciplinaire voorstelling De Rondgang als een van de smaakmakende acts van de Cultuurnacht te zien in de Grote Kerk Breda. De toeschouwer is in de rondgang van de Grote Kerk deelnemer en getuige van het verloop van het Venetiaanse carnaval. Lust en schoonheid worden opgevreten door de tijd. Maar er is meer dan verval dat ons doet sidderen en beven. Al blijven de askruisjes achterwege, we raden het publiek van harte aan zich te bezinnen: het eten van de boom van goed en kwaad heeft het paradijs niet dichterbij gebracht.

Verschillende landelijke cultuurfondsen hebben een financiële bijdrage toegezegd, maar het project is nog niet volledig financieel afgedekt. Help mee het theaterspektakel mogelijk te maken en doe een donatie op www.voordekunst.nl!

De Rondgang is een coproductie tussen Dansgezelschap De Stilte, Het Huis voor Beeldcultuur, Stichting Orgelconcerten, Kunstacademie St. Joost, de Grote Kerk, Kamerkoor Varietas, het Faber Theater, Juan Carlos Tajes, kunstenaars Pink Steenvoorden en Pieter van Hulten en jonge audiovisuele kunstenaars. In opdracht van uitgeverij De Geus wordt een speciale tekst geschreven door Kristien Hemmerechts, uitgesproken door Ad van de Kieboom. Door krachten en expertise te bundelen en te combineren is het mogelijk een productie op te zetten die anders niet gerealiseerd zou kunnen worden.

Afhankelijk van de hoogte van de bijdrage ontvangen donateurs een tegenprestatie, variërend van een DVD van de voorstelling tot een VIP arrangement. Doneer direct door hier te klikken!

In 2012 produceerde de samenwerkingspartners de voorstelling Beeldenstorm in de Grote Kerk, een magische voorstelling waarin dans, literatuur en muziek samenvloeiden met nieuwe licht-, projectie en animatietechnieken. De voorstelling werd door het publiek gekozen als beste act van de Cultuurnacht en won de ACCENDIUM Publieksprijs.

foto: Rein van der Zee

07 apr 2017
14 mrt 2017
1 2 3 4 5 6 7 8 9