nieuws

Nog tot 1 november in theater de Stilte: expositie Michiel Otten

Nog tot en met zaterdag 1 november is de expositie van Michiel Otten te zien in het theater van jeugddansgezelschap de Stilte. De expositie werd op zaterdag 6 september om 15.00 uur geopend door Reg ten Zijthoff, voormalig directeur van stadsschouwburg Concordia en het Chassé Theater.

Michiel Otten was, voordat hij actief is begonnen met schilderen, al een belangrijke speler in de Bredase cultuur. Zijn werk wordt  Abstract/Figuratief genoemd.  Zijn schilderijen zijn duidelijk herkenbaar en vertellen verhalen, die vaak door de titels aangeduid worden.  Zelf noemt hij zijn werk geëngageerd, niet alleen met de wereldgebeurtenissen,  maar vooral ook door de emotie van alledag.

Andere exposities van Michiel Otten hebben plaatsgevonden in Den Haag,  Londen,  Montreal,  Melbourne,  United States, Brazilië,  Bosnië, Breda, Dongen en  Etten-Leur. Deze exposities waren niet alleen solo maar ook in groepsverband.

De expositie is iedere zaterdag en zondag geopend van 13 tot 16 uur (met uitzondering van 20 en 21 september) en op afspraak;  tel. 076-5227968.

07 apr 2017
14 mrt 2017
1 2 3 4 5 6 7 8 9